1 jaar geleden gepost

Daniel Opare eerste zomertransfer van Essevee

De eerste zomertransfer van Essevee is een feit! Zonet plaatste de 29-jarige Ghanese flankverdediger, die overkomt van Royal Antwerp FC, zijn krabbel onder een tweejarig contract bij SV Zulte Waregem.

Daniel Opare is geen onbekende in de Jupiler Pro League. Van 2010 tot 2014 maakte hij zijn opwachting op de rechtse flank van Standard. In de zomer van 2014 ruilde hij de Rouches in voor FC Porto. Vier jaar later keert de 18-voudig international terug naar België. Hij ruilt de Duitse eersteklasser FC Augsburg in voor Royal Antwerp. Na twee seizoenen en 24 wedstrijden verhuist de Ghanese verdediger van de Bosuil naar de Gaverbeek.

"Ik speelde enkele keren tegen Zulte Waregem en het is een sterke ploeg met heel wat ambitie. Daar komt dan nog eens de geweldige steun van de supporters bij. Ik kan niet wachten om aan het seizoen te beginnen!" vertelt Daniel Opare aan Essevee TV.

“Door de coronacrisis komt de transferzomer later dan normaal op gang. We zijn blij om dan toch al begin juni onze eerste slag te slaan” vertelt CEO Eddy Cordier. “Het was geen geheim dat we op zoek gingen naar een rechts- en linksachter. Met de komst van Daniel hebben we alvast één van die posities perfect kunnen invullen.”

Tags

DEEL DIT ARTIKEL:

Close