4 jaar geleden gepost

Dames: De Vos zorgt voor eerste driepunter van het seizoen

Na een nederlaag en een gelijkspel konden de dames vandaag hun eerste driepunter van het seizoen noteren. Essevee had genoeg aan een doelpunt van Julie De Vos vanop de stip tegen KSKV Zwevezele.

Na de overwinning in de beker verlegden de dames opnieuw de focus naar het competitievoetbal. Zulte was het strijdtoneel voor een derby tegen KSKV Zwevezele. De thuisploeg had het overwicht in de derby al kon Zwevezele snedig counteren via de snelle Eva Deparck. Anne-Lore Scherrens kwam pas laat in de eerste helft als enige speelster dicht bij het openingsdoelpunt. Eerst vond ze nog de paal op haar weg en even later werd haar doelpunt afgevlagd voor buitenspel.

Essevee trok door na rust maar verder dan een schot voorlangs van Manon de Bart kwam het team van Angelo Gaytant niet. Er volgden nog kleine kansen maar het venijn zat in de staart. De bezoekers kwamen een kwartier voor tijd met tien te staan na een rode kaart en even later gingen ze opnieuw in de fout. Na een overtreding op Scherrens in de rechthoek ging de bal op de stip. Julie De Vos faalde niet en zorgde voor het enige doelpunt van de wedstrijd.

Essevee pakt vier op negen. Volgende week stond een verplaatsing naar Tongeren op de kalender maar die wedstrijd gaat niet door omwille van het forfait van de thuisploeg.

DEEL DIT ARTIKEL:

Close