4 jaar geleden gepost

Dames A spelen 1-1 gelijk tegen Club Brugge (Super League)

Met Club Brugge kregen de Dames A hun eerste echte waardemeter in de voorbereiding voorgeschoteld. In Nazareth zette ons team een knappe prestatie neer tegen een team uit de Super League. Het werd 1-1.

De hevige wind maakte het moeilijk om te combineren. Het was dan ook lang wachten op een eerste echte kans, maar het was meteen raak. Op het kwartier kon Meseure vrij aanleggen van net buiten de zestien en zo opende ze de score voor Club Brugge. De tegenprik liet niet lang op zich wachten. Manon De Bart kon uitbreken en besloot net voorlangs. Goalie Jolien Douterloigne stond vervolgens pal op een mogelijkheid van Laridon en vlak voor rust had ze opnieuw een goeie parade in huis om de 2-0 te verhinderen.

Tien minuten na rust kwam Essevee langs zij. Anne-Lore Scherrens stuurde Lea Vandevelde het straatje in. Vandevelde schudde de verdedigster af, omzeilde de doelvrouw van Club en kon de bal lekker binnen steken. Essevee toonde in de tweede helft veel karakter en kon het gelijkspel vasthouden. Een mooie prestatie tegen Club Brugge!

Doelpunten:
13' 1-0 Meseure Julie
55' 1-1 Lea Vandevelde

Tags

DEEL DIT ARTIKEL:

Close