3 jaar geleden gepost

Corina Luijks volgend seizoen aan de slag bij Essevee Women SL

Na de komst van 3 speelsters van KAA Gent is er opnieuw transfernieuws voor onze Essevee Women SL. De Nederlandse Corina Luijks tekent een contract van 1 seizoen aan de Gaverbeek.

Na omzwervingen bij onder andere RSC Anderlecht, FC Eindhoven en SK Lierse kiest de 24-jarige aanvalster nu voor Essevee Women SL. Tot vorig seizoen maakte de linksvoetige Nederlandse nog het mooie weer bij Pink Bari in de Serie A waar ze in twintig wedstrijden goed was voor 6 doelpunten.

"Het mooie weer in Italië is fantastisch maar het voelt toch goed om terug dichter bij huis te voetballen" vertelt Corina Luijks. "Ik train al een weekje met de groep en zie enorm veel kwaliteit. Volgens mij kunnen we mooie dingen doen dit seizoen."

"Het is geweldig dat we Corina mogen verwelkomen bij Essevee" vertelt sportief coördinator Luc Declercq. "We hebben een gezonde ambitie voor ons eerste seizoen in de Super League. Met de komst van Corina kunnen wij die ambitie alleen maar kracht bijzetten."

WIl je Corina en de andere dames aan het werk zien tijdens de voorbereiding op het nieuwe seizoen? Je vindt hieronder hun kalender met alle oefenwedstrijden van de komende weken.

KALENDER VOORBEREIDING

Je kan ook alles van onze Essevee Women SL volgen via Facebook en Instagram!

Tags

DEEL DIT ARTIKEL:

Close