5 jaar geleden gepost

Contractverlenging voor Louis Bostyn

SV Zulte Waregem en Louis Bostyn hebben een akkoord bereikt over een contractverlenging tot 2021. Het contract van de doelman dat nog loopt tot en met 30 juni 2019 wordt met twee seizoenen verlengd.

Bostyn maakte in de zomer van 2014 de overstap van KSV Roeselare naar Essevee. “Ik voel me hier ongelofelijk goed en ben de club heel dankbaar voor het vertrouwen”, glundert de 24-jarige doelman die op 17 juli 2014 zijn officiële debuut in het Regenboogstadion maakte tegen Zawisza Bydgoszcz (2-1) - een wedstrijd in de tweede voorronde van de Europa League.

Bostyn verdedigde vorig seizoen 13 keer het doel van SV Zulte Waregem en kwam viermaal in actie tijdens de groepsfase van de Europa League met o.a winst tegen Vitesse Arnhem en Lazio Rome. “Dankzij Zulte Waregem heb ik al enorm veel ervaring kunnen opdoen. De club blijft groeien, de faciliteiten zijn fantastisch en er wordt op hoog niveau getraind. Ik kijk ernaar uit om de komende drie seizoenen het beste van mezelf te geven, mij verder te ontplooien als doelman en te tonen dat ik klaar ben wanneer het team mij nodig heeft."

DEEL DIT ARTIKEL:

Close