3 jaar geleden gepost

Competitiestart achter gesloten deuren

Essevee bestudeert de maatregelen van de Veiligheidsraad van 27/07. Voor er beslissingen worden genomen wil de club hierover het overleg voortzetten met de Pro League, het lokale bestuur, veiligheidsdiensten en niet in het minst met onze supporters. We doen al het mogelijke om alle maatregelen te respecteren met het oog op de gezondheid van ons allen. Wat wel al vast staat is dat we de competitie achter gesloten deuren starten.

UPDATE (dinsdag 28 juli, 17.00 uur): De Raad van Bestuur van de Pro League besliste vandaag unaniem dat de start van het seizoen 2020-2021 achter gesloten deuren zal plaatsvinden.

We merken een groot enthousiasme bij supporters en businesspartners via de abonnementenverkoop en de reacties bij de dienst Ticketing in het Regenboogstadion. Maar bij de beslissingen die de club zal nemen, zal de volksgezondheid primeren. We staan in nauw contact met de lokale overheid, veiligheidsdiensten, Pro League en de Koninklijke Belgische Voetbalbond. We wachten nu op de officiële teksten, richtlijnen en verder advies.

Er lagen verschillende scenario’s op tafel: de grootte van bubbels, de maximale capaciteit, de drank- en eetgelegenheden in het stadion, … De vele en constant wijzigende parameters maken het niet eenvoudig. En de kans dat de tribunes van het Regenboogstadion leeg zullen blijven, wordt steeds groter.

De voorbije weken was er intens (maar veilig) contact tussen het clubbestuur en de Supportersfederatie EsseveeFANS. De club wil hen trouwens danken voor de constructieve houding. In deze moeilijke periode wordt de heel bijzondere band tussen club, partners en aanhang nog maar eens onderstreept.

We zijn dus, meer dan ooit, klaar om jullie te ontvangen van zodra we daar de mogelijkheid toe krijgen! Mogen we ondertussen iedereen aansporen het veilig te houden en de maatregelen strikt op te volgen. Hoe beter we het nu doen, hoe sneller we elkaar terug zien in ons Regenboogstadion. Vaneigens komt het terug. Samen komen we sterker terug. Tope Es Alles Meuglijk!

Tags

DEEL DIT ARTIKEL:

Close