1 jaar geleden gepost

Competitie herstart zoals gepland

Na een winterstop van twee weken luidt opnieuw het startschot van de Jupiler Pro League. Het voorstel tot uitstel van deze herstart kreeg geen meerderheid op de Algemene vergadering van de Pro League.

De eerste Algemene Vergadering van de Pro League van het nieuwe kalenderjaar boog zich over de huidige covid-situatie. Vanuit verschillende clubs kwam het voorstel om de eerste speeldag na de winterstop uit te stellen. Dit voorstel kreeg geen 2/3de meerderheid waardoor de competitie, zoals gepland, komend weekend wordt hervat. Essevee ontvangt zaterdag KV Oostende in de Elindus Arena.

Daarnaast wordt de mogelijkheid tot uitstel van een wedstrijd wel opnieuw ingevoerd. Vanaf zeven spelers met een positief testresultaat, die minstens 30% van de totale speeltijd hebben gespeeld, kan een club vragen tot uitstel van een competitiewedstrijd.

Tot nader orde werken wij onze wedstrijden af zonder jullie steun. Wij hopen jullie snel opnieuw te verwelkomen in de Elindus Arena. Maar tot dan, hou het veilig en draag goed zorg voor elkaar.

DEEL DIT ARTIKEL:

Close