1 week geleden gepost

Combiregeling voor Union SG-Essevee (20/04)

Op speeldag 5 van Play-Off 2 trekt Team Essevee naar het Dudenpark voor de wedstrijd tegen Union Saint-Gilloise. Er is een combiregeling van kracht voor de wedstrijd in het Joseph Marienstadion. Je kunt dus enkel bij de officiële supportersclubs terecht voor je ticket en busverplaatsing.

Tickets

Union en Essevee trappen op zaterdag 20 april om 18.00 uur af. Er zijn 500 zitplaatsen voor bezoekers in de onoverdekte zuidtribune:

  • Vanaf 16 jaar: 10 euro
  • Tot en met 15 jaar: gratis

Tickets zijn enkel verkrijgbaar bij de officiële supportersclubs. De gratis tickets voor -16-jarigen zijn enkel verkrijgbaar en te gebruiken op vertoon van je identiteitskaart.

Combiregeling: bus + ticket

Er is een combiregeling van kracht. Dat wil zeggen dat tickets enkel in voorverkoop bij de officiële supportersclubs beschikbaar zijn.

Onze supporterclubs

Je kan de verplaatsing enkel met de bussen van onze supportersclubs maken en er is dus geen parking voorzien voor personenwagens.

Gratis duoticket voor Essevee-Cercle Brugge

Essevee beloont de fans die ook op verplaatsing TOPE onze kleuren verdedigen. Houd daarom je ticket van de wedstrijd op Union goed bij. Je kunt tot zaterdag 27 april om 12.00 uur in de Essevee Shop een gratis duoticket afhalen.

Meer info

Deze actie is van toepassing op iedere verplaatsing in Play-Off 2. In ruil voor je wedstrijdticket van de uitwedstrijd, krijg je in de Essevee Shop een gratis duoticket voor de eerstvolgende wedstrijd na die uitwedstrijd. Alle informatie vind je hier.

DEEL DIT ARTIKEL:

Boek nu uw rondleiding in het Regenboogstadion!

Je krijgt een unieke blik achter de schermen van een professionele voetbalclub. We hebben je heel wat te bieden dus ontdek snel al onze mogelijkheden!
Close