2 weken geleden gepost

Combiregeling voor RSC Anderlecht-Essevee (10/02)

Op zondag 10 februari trekt Team Essevee naar het Constant Vanden Stockstadion. Door de combiregeling zijn tickets voor de wedstrijd tegen RSC Anderlecht enkel in voorverkoop beschikbaar en alle fans moeten met de bus naar de hoofdstad afreizen.

Tickets

Essevee krijgt 397 zitplaatsen en 240 staanplaatsen in het Astridpark. Tickets zijn enkel via de officiële supportersclub verkrijgbaar tot de dag voor de wedstrijd, in combinatie met een busreis.

Ticketprijzen:

  • Zitplaatsen: 20 euro (vanaf 18 jaar) of 15 euro (tot en met 17 jaar)
  • Staanplaatsen: 15 euro (vanaf 18 jaar) of 10 euro (tot en met 17 jaar)

Er zijn 5 plaatsen voor rolstoelgebuikers. Zowel de rolstoelgebruiker als de begeleider betalen 10 euro. De tickets zijn beschikbaar tot vrijdagavond in de Essevee Shop.

Combiregeling

De supporters van Essevee reizen verplicht met de bus naar Anderlecht. Inschrijven kan enkel via de officiële supportersclubs.

Onze supportersclubs

Enkel fans met een fysieke beperking krijgen toegang tot de parking aan het bezoekersvak. Geef daarom je nummerplaats door in de Essevee Shop als je tickets komt halen.

 

Tags

DEEL DIT ARTIKEL:

Boek nu uw rondleiding in het Regenboogstadion!

Je krijgt een unieke blik achter de schermen van een professionele voetbalclub. We hebben je heel wat te bieden dus ontdek snel al onze mogelijkheden!
Close