3 jaar geleden gepost

CEO’s 4 Climate bezorgt mondmaskers aan thuiszorgers

Onze partners blijven zich inzetten voor de maatschappij in deze moeilijke periode. Roland Maes, CEO van het Waregemse IT-bedrijf CRM Group, heeft de noodkreet van de thuiszorgers goed begrepen. Hij riep via zijn community CEO's 4 Climate gelijkgestemde ondernemers op om hetzelfde te doen. Dat resulteerde ondertussen al in 24000 gecertifieerde mondmaskers.

Terwijl de hoofddoelstelling voor CEO's 4 Climate natuurlijk bij het klimaat ligt, dragen ze nu een steentje bij voor een specifieke doelgroep tijdens deze moeilijke periode. De thuisverzorgers smeekten deze week om mondmaskers en die vraag heeft Roland goed begrepen.

Meer over C4C

"Via een van mijn account managers konden we in het Midden-Oosten een lading gecertifieerde chirurgische mondmaskers op de kop tikken", vertelt een trotse Roland Maes. "De mondmaskers worden de komende dagen overhandigd aan de kring van zelfstandige verpleegkundigen van Zuid-West-Vlaanderen."

Tope Es Alles Meuglijk. Ook nu. Zeker nu.

Essevee juicht dit initiatief toe van haar kersverse partner. Bekijk op essevee.be/TopeTegenCorona alle initiatieven die onze partners nemen of laat zelf je project achter. Maar meer dan dat. Veel bedrijven, verenigingen of doelgroepen ervaren extreme hinder door de coronacrisis.

Ook aan hen reiken we de hand. Waar kunnen wij en ons netwerk u mee helpen? Laat uw vraag achter via het formulier op essevee.be/TopeTegenCorona en we maken er werk van.

DEEL DIT ARTIKEL:

Close