3 jaar geleden gepost

Cashless: wat je moet weten voor volgend seizoen

We namen op een rare manier afscheid van het seizoen en er zijn nog vraagtekens bij de start van het nieuwe seizoen. Dat wil niet zeggen dat er iets gebeurt met de betaalwaarde op je kaart of eventuele opladingen of cashbacks waar je nog recht op had. We geven een woordje uitleg.

In het Regenboogstadion betaal je al je aankopen met een betaalkaart. Het systeem van cashless payment is snel, eenvoudig en veilig. Meer informatie vind je op essevee.be/opladen.

Overzetten saldo naar volgend seizoen

Had je vorig seizoen nog betaalwaarde op je kaart staan? Dan neem je de betaalwaarde gewoon mee naar volgend seizoen. Opgelet: de overzet van je saldo en eventuele cashbacks komen pas op je nieuwe kaart bij het eerste contact met een betaalkassa. Je hoeft dus niet eerst langs het oplaadpunt te passeren en je krijgt het saldo (ook online) pas te zien nadat je kaart in aanraking kwam met een betaalkassa.

Hieronder vind je de drie mogelijkheden:

1. Abonnement verlengd

Abonnees die er ook volgend seizoen bij zijn, hoeven niets te doen. Als er niets is gewijzigd aan jouw abonnement, dan wordt het saldo automatisch overgezet.

Koos je een andere plaats of wijzigde de naam op je abonnement? Dan blijft het saldo op je oude kaart staan.

2. Abonnement niet verlengd OF aangekocht in de vrije verkoop (vanaf 28 juli)

Heb je niet verlengd of heb je verlengd na maandag 27 juli? Dan blijft het geld op je oude abonnement op deze kaart staan. Je kan de kaart gebruiken tot de betaalwaarde op is.

Daarna kan je met je nieuwe abonnement of betaalkaart verder. Als je je oude abonnement kwijtraakt, verlies je ook de betaalwaarde.

3. Betaalkaarten

Het geld op je oude betaalkaart blijft op de kaart staan. Je kan deze kaart blijven gebruiken zolang ze functioneert. Als je de kaart kwijtraakt, verlies je ook de betaalwaarde.

Cashbacks of opladingen tegoed

Heb jij nog een cashback (zoals de terugbetaling na de uitwedstrijd op RSC Anderlecht) tegoed of heb je je kaart opgeladen in maart? Geen zorgen, want die opladingen nemen we gewoon mee.

Abonnees krijgen de opladingen op hun (nieuwe) abonnement gestort. De abonnees die geen nieuw abonnement aanschaften, krijgen de oplading op hun oude kaart. Niet-abonnees krijgen de oplading op het kaartnummer dat ze doorgaven of kunnen na bevestiging van onze dienst Ticketing langskomen in de Essevee Shop.

Saldo consulteren

Je kan steeds je saldo consulteren of online opladen via de Starnet Cashless app of op essevee.tickethour.be. Let op dat je bij het online opladen het kaartnummer van je nieuwe abonnement gebruikt. Meer informatie over online opladen vind je hier.

Download de app

Houd er rekening mee dat het correcte saldo van je nieuwe abonnement (met de overdracht van betaalwaarde en eventuele cashbacks) pas gebeurt nadat je kaart in contact kwam met een betaalkassa in het Regenboogstadion.

DEEL DIT ARTIKEL:

Close