1 maand geleden gepost

Cashless: je verliest geen cent van vorig seizoen

Staat of stond er nog geld op je abonnement of betaalkaart van vorig seizoen? Dat geld neem je gewoon mee naar volgend seizoen. We leggen even uit hoe dat in zijn werk gaat.

In het Regenboogstadion betaal je al je aankopen met een betaalkaart. Het systeem van cashless payment is snel, eenvoudig en veilig.

Meer info

Transactie naar volgend seizoen

Had je vorig seizoen nog betaalwaarde op je kaart staan? Dan neem je de betaalwaarde gewoon mee naar volgend seizoen. Hieronder vind je de drie mogelijkheden:

1. Abonnement verlengd voor 8 juli

Het geld op je oude abonnement komt automatisch op je nieuwe kaart. Van zodra je kaart in aanraking komt met een betaalkassa, laden we het resterende bedrag automatisch op naar je nieuwe kaart.

Supporters die op de Essevee Fandag al een transactie uitvoerden met hun nieuwe abonnement, ontvingen de resterende betaalwaarde al op hun nieuwe abonnement. Als je je abonnement nog niet hebt gebruikt, dan krijg je de automatische oplading bij je eerste betaling in het stadion.

OPGELET: je krijgt de automatische oplading bij het eerste contact met een betaalkassa. Je hoeft dus niet eerst langs het oplaadpunt te passeren!

2. Abonnement verlengd na 8 juli of nog niet verlengd

Het geld op je oude abonnement blijft op deze kaart staan. Je kan de kaart gebruiken tot de betaalwaarde op is. Daarna kan je met je nieuwe abonnement of betaalkaart verder. Als je je oude abonnement kwijtraakt, verlies je ook de betaalwaarde.

3. Betaalkaarten

Het geld op je oude betaalkaart blijft op de kaart staan. Je kan deze kaart blijven gebruiken zolang ze functioneert. Als je de kaart kwijtraakt, verlies je ook de betaalwaarde.

Saldo consulteren

Je kan steeds je saldo consulteren of online opladen op essevee.tickethour.be. Met een en dezelfde account kan je online tickets bestellen en je betaalkaart of abonnement opladen.

Het resterende bedrag van vorig seizoen wordt pas overgezet nadat je kaart in aanraking komt met een betaalkassa. Lees daarom bovenstaande informatie nog eens goed door.

Let op dat je bij het online opladen het kaartnummer van je nieuwe abonnement gebruikt. Meer informatie over online opladen vind je hier.

Saldo consulteren en opladen

DEEL DIT ARTIKEL:

Abonnementen 2018-2019

De vrije verkoop van seizoenkaarten is gestart! Kom #TOPE naar het Regenboogstadion en beleef de sfeer bij Team Essevee. Bestel snel en veilig je abonnement online of kom langs in de Essevee Shop!
Close