10 maanden geleden gepost

Business Launch: EBC nodigt alle partners uit op 11 september

Na een verkwikkende zomer en een leuke competitiestart is het tijd om het seizoen ook op businessvlak officieel op gang te trappen. De Essevee Business Club nodigt alle businesspartners van Essevee uit voor de Business Launch op woensdag 11 september in Exit 5, de evenementenlocatie van partner Renson.

Programma

We verwelkomen een mooi gezelschap voor een panelgesprek:

  • Romain Duchamp is commercieel manager van Lille OSC, de vicekampioen uit het Franse voetbal. Zij openden een aantal jaar geleden een prachtig nieuw stadion vlak over de grens en ze treden dit jaar aan in de Champions League.
  • Bruno Descamps trad dit jaar aan als bestuurslid van Team Essevee. Hoe ervaarde hij als ceo van Lamett het partnership en wat overtuigde hem om een zitje op te nemen in de Raad van Bestuur bij Essevee?
  • Jesse De Preter praat ons als voorzitter van de Belgian Federation of Football Agents (BFFA), de Belgische beroepsvereniging voor voetbalmakelaars, bij over het voetballandschap en de invloed van de zaak Propere Handen.
  • Bart Vanderdonckt is als ceo van Steenoven nauw betrokken bij de verbouwingen rond het Regenboogstadion. Samen met Waregemse schepen Kristof Chanterie werpen we een blik op de modernisering rondom onze voetbaltempel.

Daarnaast stellen we ook de Essevee Business app voor die toegankelijk zal zijn voor alle business partners. "Het wordt een fantastische netwerktool en een perfect platform om te communiceren met onze partners. In Nederland gebruikt al 90% van de clubs de app en zoals vaak is Essevee in België een van de voortrekkers", verduidelijkt Kris Sierens als voorzitter van de EBC.

Toplocatie & walking dinner

We ontvangen u graag in de toplocatie Exit 5 van onze main partner Renson. De parel van de industriezone in de Maalbeekstraat maakt zich op voor een topavond. U kunt parkeren voor de deur.

Onze huiscateraar Gourmet Invent verwent u zoals steeds met de nodige natjes en droogjes. U krijgt de kans om ongedwongen te netwerken met alle aanwezige business partners. TOPE zaken doen bij Team Essevee!

Inschrijven

Inschrijven is volledig gratis. Zo willen we alle business partners van Essevee de kans geven om het seizoen op gang te trappen.

U kunt maximaal twee personen per bedrijf inschrijven via business@essevee.be. Vermeld zeker uw bedrijfsnaam, de beide personen die aanwezig zijn en de e-mailadressen zodat we uw inschrijving meteen kunnen bevestigen. First come, first served!

Schreef u eerder al in voor dit evenement? Dan kunt u binnenkort een bevestiging en praktische informatie verwachten.

Adres: Exit 5 Renson, Maalbeekstraat, 8790 Waregem (parking bevindt zich aan de ingang, aan de zijde van de snelweg)

DEEL DIT ARTIKEL:

Close