5 jaar geleden gepost

Business Club sluit seizoen 17-18 af

De Essevee Business Club sloot deze week het seizoen af met een barbecue. Paul Renson ontving als peter van de EBC de leden van de Business Club en bestuursleden van Essevee.

De afsluitende barbecue voor de leden van de Business Club is een traditionele afspraak. Ieder seizoen nodigt de afscheidnemende peter de leden van de Essevee Business Club en de raad van bestuur uit voor een slotevenement.

Dit jaar was het dus de beurt aan Paul Renson. Hij ontving naast onder andere bestuursleden Mieke De Clercq, Frank De Langhe, Tony Beeuwsaert en Eddy Cordier ook Willy Naessens en zijn echtgenote Marie-Jeanne.

Op naar volgend seizoen

Voorzitter Kris Sierens licht de plannen toe voor het nieuwe seizoen te beginnen met de Ploegvoorstelling op woensdag 4 juli 2018. Daar wordt de fakkel van het peterschap overgedragen aan niemand minder dan Willy Naessens.

De barbecue was ook de ideale gelegenheid om afscheidnemende leden te bedanken. Bart Vanderdonckt van Alheembouw, Bruno Descamps van Lamett en Dirk Cuypers van Record Bank.

DEEL DIT ARTIKEL:

Close