1 jaar geleden gepost

Bring a friend tegen KAS Eupen

Voetbal dat is passie en heel veel emotie. Wat zou het zonde zijn om die emoties alleen te beleven! Daarom breng je als abonnee helemaal gratis jouw vriend(in), buur, familielid of collega mee naar de Elindus Arena.

Op zaterdag 12 november, om 18.15 uur, neemt Essevee het in de laatste thuismatch van 2022 op tegen KAS Eupen. Als abonnee breng je deze wedstrijd gratis iemand extra mee.

OPGELET DEZE ACTIE GELDT NIET AAN DE LOKETTEN!

Hoe scoor ik het gratis ticket?

ONLINE

  1. Surf naar https://svzw.roboticket.com
  2. Log in met jouw account 
  3. Klik op de wedstrijd Essevee - KAS Eupen
  4. Kies de gewenste plaats en klik op check-out
  5. Vul de gegevens in van jouw gezelschap
  6. Kies de juiste prijszetting (volwassene of -16)
  7. Klik op 'add discount' en kies voor 'Gratis ticket Eupen'
  8. Klik op 'Summary' en werk de bestelling af

Heb je geen abonnement, maar wil je toch niks missen van Essevee - KAS Eupen? Klik hieronder en koop nu jouw ticket voor het duel met de Panda's.

TICKETS

IN DE ESSEVEE SHOP

Lukt het jou niet om online van de promotie te genieten? Ook in onze Essevee Shop kan je als abonnee jouw gratis ticket ophalen voor de wedstrijd tegen KAS Eupen. Zorg ervoor dat je de persoonlijke gegevens van jouw metgezel bij de hand hebt, en onze medewerkers van dienst ticketing bezorgen je ticket in 1-2-3. 

Opgelet: vrijdag 11 november (wapenstilstand) is de Essevee Shop uitzonderlijk gesloten! Zaterdag 12 november openen de deuren van de Shop van 10.00 uur tot 12.00 uur.

ESSEVEE TRAKTEERT!

Bovenop een gratis ticket voor jouw collega, vriend(in) of buur krijg je als abonnee ook 1 gratis consumptiebon! (Opgelet enkel van toepassing voor de abonnees die een extra persoon meebrengen naar de wedstrijd) Zo zijn de stembanden helemaal gesmeerd om onze jongens 90 minuten lang aan te moedigen.

Als abonnee haal je jouw consumptiebon op in de Essevee Shop. Opgelet: je kan deze afhalen tot zaterdagmiddag 12.00 uur.

DEEL DIT ARTIKEL:

Close