1 jaar geleden gepost

Brilscore tegen KV Oostende

DOELPUNTEN

WISSELS

68'

in

Fadera

out

Kutesa

80'

in

Vigen

out

Govea

84'

in

Gueye

out

Ambrose

84'

in

Koziello

out

D'Arpino

GELE KAARTEN

33' Atanga

RODE KAARTEN

Geen van beide teams wist te scoren tijdens de inhaalwedstrijd van speeldag 22

TEAM

Essevee

1. Bossut

5. Cools

10. Govea

17. Dompé

19. Kutesa

21. Seck

27. De Bock

33. Humphreys

54. De Neve

76. Derijck

98. Doumbia

KV Oostende

KV Oostende

28. Hubert

6. D'Arpino

7. Matam

8. McGeehan

15. Jäkel

17. Fortes

18. Sakamoto

27. Capon

29. D'Haese

68. Ambrose

77. Atanga

Voor de inhaalwedstrijd tegen KV Oostende konden Simons en De fauw geen beroep doen op het trefzekere spitsenduo Gano - Vossen. Beide geraakten niet speelklaar voor de belangrijke midweekmatch. Dion De Neve kwam terug in de basis.

Essevee bgeon gretig aan de partij met al na enkele minuten een prima kans voor Kutesa, maar Fortes voorkwam erger. Ook KVO speelden vrank en vrij en lag op de loer. Ambrose mikte voorlangs en McGeehan kon niet besluiten voor doel. Beide teams lieten de aanvallen op en neer gaan. Pas midden de eerste helft drongen de bezoekers echt aan met een poging op de lat; Bossut kwam met de schrik vrij. Meteen het sein voor meer rood-groen gevaar. Govea probeerde met een knal, Hubert pakte. Ook Seck kwam dicht bij een doelpunt, maar de boomlange middenvelder kopte op Capon. Even leek Essevee het laken naar zich te trekken, maar het doelpunt van Kutesa werd terecht afgefloten voor buitenspel. 0-0 aan de pauze.

Al na drie minuten kwam Essevee opnieuw bijna op voorsprong. Kutesa stuurde De Neve diep, maar die vond Hubert op z'n pad. Pas op het uur kwam KVO opnieuw in het stuk voor. D'Haese werd bediend aan de zestien, maar besloot wild naast de kooi van Bossut. Vijf minuten later leken de Kustboys toch de ban te breken. Sakamoto glipte voorbije de Esseveedefensie en scoorde, maar ook hier kwam de VAR tussen wegens buitenspel. Ndicka en Jäkel legden het vuur aan de schenen, amar Bossut stond telkens pal. In het slot van de partij had de ingevallen Fadera dé kans op de winnende treffer, maar Hubert had een geweldige reflex in huis om de 1-0 uit z'n kooi te houden.  De partij bleef zo, voor het eerst in de geschiedenis tussen beide teams, op een scoreloze 0-0 steken.

Tags

DEEL DIT ARTIKEL:

Close