3 jaar geleden gepost

Breng de beleving van het Regenboogstadion in jouw woonkamer

Een voetbalstadion zonder supporters is als een café zonder bier. De spelers en alle supporters missen de sfeer van het stadion. Met de Essevee Match Box brengen we een stukje Essevee bij je thuis!

Essevee Match box op maat van elke supporter

Het zijn hallucinante tijden voor iedereen. Voor het voetbal maar ook voor de horeca. Toch wil de Essevee Business Club samen met Bistro Berto licht brengen in deze donkere periode. Dankzij hen volg jij straks onze wedstrijden in de best mogelijke omstandigheden.

Daarom mag het zeker aangenaam en plezant zijn, voor jezelf of misschien voor iemand die je een plezier wenst te doen. De Essevee beleving van het Regenboogstadion komt, samen met Bistro Berto, zo toch een beetje naar jouw woonkamer. Per match voorzien we, voor elke supporter, een aangepast menuvoorstel, subliem bereid door chef Berto en aangevuld met leuke extra’s. Vijf matchen en dus vijf gerechten. Om samen te genieten van onze wedstrijden.

BESTEL NU!

Hoe werkt het?

Ga naar de website van bistroberto.be/takeaway en kies voor de Essevee Match Box naar keuze. Wens je extra tapas of kies je voor het Berto Menu, ook dat kan daar besteld worden.

Wanneer je jouw bestelling plaatst, kan je het gewenste tijdstip voor afhaling aanduiden. Op die manier hoef je helemaal niks te missen van de wedstrijd.

BESTEL NU!

DEEL DIT ARTIKEL:

Close