1 jaar geleden gepost

Boys are back in town

Met opgeladen batterijen verzamelden de spelers van Essevee deze morgen in het oefencomplex voor de eerste afspraak van het nieuwe seizoen.

Los Angeles, Mexico, Bali, Ibiza, Athene, ... In alle uithoeken van de wereld kon je de voorbije maand een speler van Team Essevee tegen het lijf lopen. Verschillende vakantiebestemmingen maar vanaf vandaag terug op één en hetzelfde adres: het oefencomplex aan de Zuiderlaan. De plek waar onze spelers worden klaargestoomd voor het komende voetbalseizoen.

Enkel maar vertrouwde gezichten tijdens de eerste training. Nieuwkomer Dimitri Oberlin geniet nog van vakantie en sluit zaterdag voor het eerst aan tijdens de "open training". Ook in de technische staf onder leiding van coach en sportief manager Francky Dury zijn er geen wijzigingen te noteren.

Veertien scherp ogende spelers betraden omsteeks half twaalf het versgemaaide terrein onder een stralende zon. De drie doelmannen - Bossut, Bostyn en Bansen - Davy De fauw, Damien Marcq, Hamdi Harbaoui, Nill De Pauw, Sandy Walsh, Urho Nissilä, Mickael Soisalo, Henrik Björdal, Florian Tardieu, Marco Bürki en Ben Reichert (MS Asjdod - einde huur).

Marvin Baudry, Michaël Heylen, Erdin Demir, Ewoud Pletinckx en Robert Mühren (NAC Breda - einde huur) volgen een individueel programma.

Ibrahima Seck meldde zich maar sluit morgen aan. Mathieu De Smet (examens) en Idrissa Sylla (Afrika Cup) waren de enige afwezigen.

DEEL DIT ARTIKEL:

Close