1 jaar geleden gepost

Boodschap aan onze fans

Beste supporters, beste partners

Wat hebben we met zovelen zaterdagavond een bewogen en ongelofelijke avond beleefd! Je moet erbij geweest zijn om het te geloven. 

De ontgoocheling is tegelijk groot. En het zal nog wel even duren voor die is weggeëbd. 

Bij het management en het bestuur is het besef groot dat er onze club nog moeilijke maanden wachten. Want een verlengd verblijf in de hoogste klasse is een must. 

Maar naast de ontgoocheling en het besef van de ernst van de situatie is er ook grote trots. We merken dat iedereen tot het uiterste wil gaan, van spelers tot staf, van personeel tot fans. We zijn onder de indruk van jullie massale aanwezigheid, de sfeer die jullie in de Elindus Arena brachten … Essevee heeft échte supporters. We durven jullie als voorbeeld stellen voor het Belgische voetbal. 

Weet dat onze teams, sportief en extra-sportief, zich dubbel plooien om ons doel te bereiken. Het spelverloop, blessures spelers, schorsingen, ongelukkige beslissingen van de arbitrage, … het is een harde context voor de huidige groep. Toch zullen wij als bestuur, spelersgroep en staf onze verantwoordelijkheid nemen en, ondanks de moeilijke financiële context van vandaag, de tweede seizoenshelft zo goed mogelijk voorbereiden.

Als we allemaal samen, spelers, supporters en bestuur, achter onze club staan en er op een positieve manier blijven voor gaan, dan moet en zal deze missie slagen. Jullie zijn een voorbeeld voor het Belgische voetbal. 

Dank je wel voor de support van de voorbije en de komende maanden. 

Forza Essevee!

Het bestuur

Tags

DEEL DIT ARTIKEL:

Close