3 weken geleden gepost

Black week bij Essevee

Bij Essevee dit jaar geen Black Friday! Wel een Black Week met een hele week lang mooie kortingen op verschillende merchandise. Kom langs in de Shop en haal jouw favoriete fangadgets in huis! 

Van dinsdag 21 november t.e.m. zaterdag 25 november scoor jij heel wat leuke Essevee-dingen aan mooie kortingen! Uitpakken bij je vrienden met één van de gloednieuwe t-shirts, klaarstomen om ook in de winter onze Boeren aan te moedigen met een warme Essevee-sjaal of rood-groen schoolgerief om indruk te maken op je klasgenoten. Dit alles en nog veel meer vind je van 21 t.e.m. 25 november aan een mooi voordeeltarief in onze Essevee Shop. 

De hele week geldt er 10% korting op alle artikelen in onze Essevee Shop, maar dat is nog niet alles! Elke dag pakken we uit met een leuke dagdeal waardoor je kan genieten van extra mooie kortingen! We sommen het alvast even voor je op: 

Dinsdag 21 november 

  • -20 % op alle Essevee-sjaals 

Woensdag 22 november 

  • -20% op alle schoolitems 

Donderdag 23 november 

  • -20% op alle ballen 

Vrijdag 24 november 

  • -20% op Casual Wear 

Zaterdag 25 november 

  • -20% op thuisshirt + vlaggen  

Essevee Shop opent speciaal de deuren 

Van dinsdag t.e.m. vrijdag kan je telkens tussen 10.00 uur en 12.00 uur en tussen 14.00 uur en 17.30 uur terecht in onze Essevee Shop voor de aankoop van je favoriete merchandise. Maar om alle fans de kans te geven om te genieten van onze Black Week Deals opent onze Shop ook op zaterdag 25 november de deuren. Van 10.00 uur tot 12.00 uur en vanaf 15.00 uur tot aan de aftrap van Essevee – RSCA Futures geniet je van alle kortingen. 

Tags

DEEL DIT ARTIKEL:

Close