5 jaar geleden gepost

Bistro Berto opent op 20 augustus in het Regenboogstadion

Op maandag 20 augustus 2018 opende Bistro Berto in de Zuidercorner, de hoektribune van het Regenboogstadion.

Lekker en betaalbaar eten

Naast drie verdiepingen skyboxen, een Essevee Shop en bureauruimte krijgt de Zuidercorner van het Regenboogstadion er nu ook een bistro bij. Bistro Berto staat voor lekker en betaalbaar eten. Je kunt er van maandag tot en met zaterdag kiezen voor een snelle lunch, verfijnd diner of tapas in de loungebar.

Ontdek het menu

De ingang van de Zuidercorner bevindt zich naast de Essevee Shop. De bistro op de eerste verdieping is bereikbaar met de lift of de trap.

Wedstrijdformule

Ook tijdens thuiswedstrijden van SV Zulte Waregem kan je volop genieten in Bistro Berto. Voor 120 of 135 euro per persoon krijg je een driegangenmenu voor de wedstrijd, volg je de wedstrijd op de nieuwe tribune achter doel en krijg je na de wedstrijd toegang tot de afterdrink in de loungebar.

Vanaf de thuiswedstrijd tegen Club Brugge op vrijdag 31 augustus kan je intekenen op deze wedstrijdformule via business@essevee.be. Houd rekening met een beperkt aantal plaatsen. Gezien de verscherpte veiligheidsmaatregelen passeren alle reservaties voor deze topwedstrijd ook langs onze veiligheidscel.

Nu reserveren

Voordeel voor abonnees

Tot en met eind september 2018 verwent chef David Bertolozzi alle abonnees van Team Essevee met een extraatje. Bij bestelling van minstens twee gangen (lunch of diner) of twee tapasgerechten krijgen seizoenkaarthouders een gratis koffie aangeboden. Maak TOPE kennis met Bistro Berto!

DEEL DIT ARTIKEL:

Close