2 maanden geleden gepost

Bied nu mee op jouw favoriete shirt en steun Younited Belgium!

Ook dit jaar trapt de Pro League, samen met zijn clubs, opnieuw de kerstactie op gang. Je kan bieden op je favoriete shirt en zo Younited Belgium steunen.

BIED MEE

Op vrijdag 15 december neemt Essevee het op tegen RFC Seraing. Deze zestiende speeldag in de Challenger Pro League zal gespeeld worden met de Younited Badge op het shirt. Na de wedstrijd zullen deze MatchWorn-Shirts gesigneerd en geveild worden voor het goede doel. 

BIED MEE

Younited Belgium

Voetbal is behalve een ontspannende activiteit ook een krachtig middel. Onder het motto MY TEAM, MY HOME bouwen de Pro League en haar clubs samen met Younited aan teams waar iedereen welkom is en meetelt. We geloven dat iedereen talenten heeft en dat elk individu kan bijdragen aan een team – en bij uitbreiding, aan de samenleving.

De spelers en speelsters van Younited zijn experten in het dagelijkse overleven. Ze strijden tegen kwetsbaarheid op het vlak van huisvesting, psychische gezondheid, welzijn, armoede, verslaving of migratie. Ze worden gecoacht door sociaal werkers die hen zowel op als naast het veld te begeleiden. Momenteel zijn er 45 Younited-voetbalteams verspreid over heel België, stuk voor stuk mooie voorbeelden van samenwerking tussen voetbalclubs en sociale organisaties.

ESSEVEE YOUNITED

Tags

DEEL DIT ARTIKEL:

Close