2 jaar geleden gepost

Bied mee op het gesigneerde truitje van jouw favoriete speler en steun Younited Belgium

De feestdagen staan voor de deur en dat betekent dat het tijd is voor de Pro League Kerstactie 2020! Alle Belgische profclubs slaan traditiegetrouw de handen ineen om het fantastische werk van Younited Belgium te steunen. Hoe? Door te spelen met een speciaal wedstrijdshirt met unieke bedrukking! Alle truitjes worden na de wedstrijd aan beide kanten gesigneerd en gaan vervolgens onder de virtuele hamer om fondsen te werven voor Younited Belgium.

Support Younited Belgium

De spelers van Younited Belgium (voorheen: Belgian Homeless Cup) zijn experten in het dagelijkse overleven. Zij strijden tegen kwetsbaarheid op vlakken zoals huisvesting, psychische gezondheid, welzijn, armoede en verslaving. Ze vinden in hun team meer dan enkel ploegmaats, ze vinden er ook een thuis.

Elk team is een samenwerking tussen een voetbalclub en sociale organisaties zoals straathoekwerk, inloop- of ontmoetingshuizen, buurtsport en crisis- en opvangcentra. Dat vertaalt zich ook visueel. Younited-teams combineren hun eigen logo met dat van Younited Belgium (Ambiorix, de dapperste aller Belgen staat symbool voor de kracht en moed van de deelnemers). De gedeelde baseline luidt ‘My Team, My Home’.

Doe mee en win!

Interesse in zo’n uniek truitje? Meedoen is heel eenvoudig. Ga naar www.matchwornshirt.com/proleague, klik op je favoriete club en plaats je bod. Alle truitjes beginnen op een startprijs van €89 en bieden kan tot en met 30 december 21:00 uur

De truitjes zijn niet gewassen en zitten dus nog vol wedstrijdemotie! Ze zullen wel professioneel gereinigd worden - met behulp van UV-C technologie - om elk gezondheidsrisico uit te sluiten. 

Bied mee en steun Younited Belgium!

DEEL DIT ARTIKEL:

Close