2 jaar geleden gepost

Bied mee op de wedstrijdshirts van Berrier en steun het goede doel

Tijdens de wedstrijd KV Oostende - Essevee zorgden beide clubs voor een passend eerbetoon voor de recent overleden Franck Berrier. Alle spelers werkten de wedstrijd af met een speciaal shirt ter ere van Franck. Ten voordele van het goede doel kan jij nu bieden op één van de shirts.

Op zondag 29 augustus stond KV Oostende - Essevee op de agenda. Het was het eerste onderlinge duel tussen de twee clubs waar, de recent overleden, Franck Berrier het meeste minuten maakte in zijn carrière. Als eerbetoon werd de spelersnaam op de rug vervangen door die van onze Kleine Generaal.

Jij kan dit unieke wedstrijdshirt binnenkort bij je thuis hebben. Bied nu mee en steun onze goede doelen. Franck verliet ons, jammer genoeg op veel te jonge leeftijd, na een hartfalen. Essevee wil met de opbrengst dan ook bijdragen tot de bewustwording en de ondersteuning van deze problematiek. Een deel van het ingezamelde bedrag gaat naar EHBO-opleiding voor de Essevee Academie, supporters en medewerkers. Het andere deel schenkt Essevee aan vzw Hartekinderen.

BIED NU

Tags

DEEL DIT ARTIKEL:

Close