1 jaar geleden gepost

betFIRST drie seizoenen betting partner van Team Essevee

betFIRST en SV Zulte Waregem sluiten een overeenkomst voor de komende drie seizoenen. De betting operator zoekt visibiliteit in het Vlaamse voetballandschap en vindt bij Team Essevee de ideale match. De supporters van Essevee genieten mee en krijgen een welkomstbonus.

betFIRST is een van de groostste operatoren van sportweddenschappen in België. De zetel van de firma bevindt zich in Brussel en ook in Leuven is er een kantoor. De bookmaker is zowel online als offline actief in ons land en integreert een hoge dosis fun in zijn bedrijfscultuur.

Die originele branding zet betFIRST onder meer in de kijker met de betMOBILE, een origineel vervoersmiddel dat zowel luxe als spelplezier uitstraalt. Bij het laatste bezoek van de betMOBILE aan het Regenboogstadion konden alle supporters van Essevee een businessarrangement winnen voor een thuiswedstrijd. Broodkast bracht de Game Day Experience van betFIRST op de thuiswedstrijd tegen KAA Gent in beeld.

"Merkbekendheid vergroten met stabiele Vlaamse partner"

“betFIRST is een relatief jong bedrijf in de kansspelwereld.”, aldus de CEO van betFIRST Alexis Murphy. “In de voorbije zeven jaar zijn we echter bijzonder snel gegroeid, met een duidelijk groter aandeel in het zuiden van België en in Brussel. We hadden nood aan stabiele Vlaamse partners in de Jupiler Pro League om onze merkbekendheid in Vlaanderen te vergroten. Met Essevee vonden we de perfecte mix: een jonge, ambitieuze en leuke club die ook ethiek hoog in het vaandel draagt. Dat is ook wat wij proberen uit te stralen. In het verleden werkten we overigens al op een bijzonder fijne manier samen.”

"Structurele samenwerking volgens onze waarden"

"Met dit partnership blijven we trouw aan onze waarden", vult commercieel manager Tyas Kastelijn aan. "We kiezen voor een betting partner met Belgische wortels. Dankzij deze structurele samenwerking kunnen we onze fans ook een extraatje bieden. Zo krijgen al onze fans (+18 jaar) een welkomstbonus van 12 euro."

Mijn welkomstbonus

"We willen een meerwaarde creëren voor de fans, want zonder die fanatieke twaalfde man is een voetbalclub niets", vult Murphy aan. "Door af en toe een klein gokje te plaatsen beleef je ook meer fun aan een voetbalwedstrijd. Één van de vele redenen waarom betFIRST een partnership aangaat met Essevee."

Op de football-pagina van betFIRST kan je wedden op de populairste sportmarkten van over de hele wereld.

Speel op je favoriete slots, dice games en kaartspellen in het casino van betFIRST.

DEEL DIT ARTIKEL:

Gerelateerd nieuws

Close