1 jaar geleden gepost

Bestel zaterdag vanop je plaats met BEES by AB INBEV & geniet van een 5+1 PROMO!

Komende zaterdag rekenen we opnieuw op jouw steun in de Elindus Arena. We kunnen allemaal samen weer supporteren zoals het hoort: zonder mondmasker, zonder Covid Safe Ticket maar mét een verse Jupiler of frisse Coca Cola in de hand. En vanaf zaterdag bestel je die drankjes opnieuw gewoon vanop jouw vaste plaats!

Met BEES by AB INBEV bestel je nu nog sneller en veiliger je drankjes in de Elindus Arena. Je kan bovendien kiezen om te leveren op je zitplaats of om af te halen aan de bar.

BESTEL ONLINE

Wat kan je nu al doen?

Raadpleeg vooraf je saldo of laad je betaalkaart op via de Starnet cashless app. Voor zowel opladen als betalen gebruik je het kaartnummer (42…) op de achterzijde van je abonnement of betaalkaart.

Wat doe je op de wedstrijd?

In het stadion duurt het minder dan een minuut om je drankjes te bestellen via BEES. Bij je eerste bestelling koppel je eenmalig een pincode aan je betaalkaart. Lukt het niet om de pincode van je abonnement online in te stellen? Dan helpen onze barmedewerkers je graag verder tijdens je volgende stadionbezoek.

  1. Scan de QR-code in het stadion of ga naar essevee.be/bees
  2. Plaats je bestelling en kies voor bestelling op je plaats (In-Seat) of voor afhaling aan de bar (Fast Lane)
  3. Je betaalt cashless via je abonnement of een andere betaalkaart

Promo: 5 + 1 Jupiler gratis!

Maak op onze laatste twee thuiswedstrijden van dit seizoen kennis met BEES by AB INBEV en geniet van leuke promoties. Bestel vijf Jupilers of Jupilers 0.0 en krijg de zesde gratis! En… TOPE klinken we op de overwinning!

Heb je vragen over in-seat delivery, fast lane of het BEES-platform? Contacteer ons dan via cashless@essevee.be of vraag hulp bij onze barmedewerkers.

Tags

DEEL DIT ARTIKEL:

Close