5 jaar geleden gepost

Beleef onze businessformules tijdens Dé Derby tegen KV Kortrijk

Op vrijdag 21 september komen de buren uit Kortrijk naar het Regenboogstadion. Ontdek alle businessmogelijkheden voor deze wedstrijd en beleef Dé Derby vanop de eerste rij!

Meer dan voetbal in Studio Essevee en Vijverlounge

In de vijvertribune van het Regenboogstadion geniet u van een totaalspektakel. We verwelkomen comedian Raf Coppens en singer-songwriter Milo Meskens op het podium terwijl Angeline Flor Pua (Miss België 2018) u door de avond gidst als moderatrice. Ondertussen geniet u van een driegangenmenu met champagne en aangepaste wijnen. De dranken voor de wedstrijd, tijdens de rust en tot anderhalf uur na de wedstrijd zijn inbegrepen in de prijs.


Angeline Flor Pua presenteerde de vorige editie van Waregemse Toppers in Studio Essevee.

Na de wedstrijd roepen we twee spelers op het podium terwijl u aan tafel geniet van een glas champagne. 

Kostprijs: 225 euro per persoon (excl. btw)

Reserveer nu

Soccer Box al vanaf 4 personen

U en uw genodigden genieten in beperkte kring van topcatering. Alle dranken (inclusief champagne en aangepaste wijnen) zijn inbegrepen voor de wedstrijd, tijdens de rust en tot anderhalf uur na de wedstrijd.

We reserveren meteen ook de beste plaatsen van het huis in onze hoofdtribune zodat u volop kunt genieten van het burenduel tussen Essevee en de Veekaa.

Onze vaste partners Canon, Van Thuyne Gewelven en Wille Afsluitingen verwelkomen u graag in deze exclusieve ruimte in de hoofdtribune van het Regenboogstadion.

Kostprijs: 275 euro per persoon (excl. btw)

 

Reserveer nu

Bistro Berto, een nieuwe ervaring

Sterrenchef David Bertolozzi opende op maandag 20 augustus zijn bistro in de Zuidercorner van het Regenboogstadion. 

BISTRO BERTO

Op thuiswedstrijden van Essevee kunt u enkel en alleen via uw vertegenwoordiger of via business@essevee.be plaatsen reserveren.

We schotelen u een formule voor met een driegangenmenu inclusief dranken voor de wedstrijd, tribuneplaatsen en een uitnodiging voor de afterdrink in de loungebar van Bistro Berto.

Kostprijs: 135 euro per persoon (incl. btw)

 

Reserveer nu

Hopelijk mogen we u binnenkort verwelkomen in het Regenboogstadion!

DEEL DIT ARTIKEL:

Close