1 maand geleden gepost

Beleef de thuiswedstrijd tegen KV Oostende vanop de eerste rij

Op vrijdag 3 november ontvangen we KV Oostende in de Elindus Arena. We trappen om 20.00 uur af tegen de Kustboys, en daar willen we jou graag bij! Ontdek hieronder alle ticketinformatie. 

KOOP NU JOUW TICKETS

Ticketinformatie

De online ticketverkoop voor Essevee - KV Oostende loopt door tot aan de aftrap van de wedstrijd. Op essevee.be/tickets scoor jij online jouw tickets voor deze thuiswedstrijd tegen de Oostendenaren. 

Van dinsdag t.e.m. vrijdag kan je tussen 10.00 uur en 12.00 en tussen 14.00 uur en 17.30 terecht in de Essevee Shop voor jouw tickets. Voor tickets kan je op wedstrijddag terecht aan de loketten vanaf anderhalf uur voor de aftrap.

Kom je in de loop van de week langs in de Shop om jouw tickets aan te kopen? Zorg ervoor dat je alle gegevens van de personen waarvoor je een ticket aankoopt, bij de hand hebt. 

Gratis naar Essevee - KV Oostende

Maak jij op dinsdag 31 oktober de verplaatsing naar Cercle Brugge? Wanneer je jouw tickets voor deze zestiende finale aankoopt, belonen we jou - als trouwe fan - met een gratis ticket voor de thuiswedstrijd tegen KV Oostende.

Je krijgt het gratis ticket toegewezen wanneer je in de Essevee Shop of bij de supporterslokalen jouw ticket komt aankopen voor de bekerwedestrijd. (Per aangekocht ticket = 1 gratis ticket) 

Parkeren rond de Elindus Arena

Kom je op zaterdag 21 oktober met de auto? Ontdek hier waar je je voertuig kan parkeren. Of maak het jezelf gemakkelijk en gebruik een van onze fietsenstallingen rond de Elindus Arena!

Personen met een handicap worden met een geldige parkeerkaart toegelaten op de voorziene parkings op parking Expo en parking Jeugdcentrum.

Tags

DEEL DIT ARTIKEL:

Close