5 jaar geleden gepost

Ballroom levert opnieuw topervaring af op Hype-O-Dream

Ballroom organiseerde ook dit jaar het VIP-gebeuren van het populaire dancefestival Hype-O-Dream. Om en bij de 3000 feestvierders genoten van een topervaring dankzij het catchy evenementenbureau uit Waregem.

Op zaterdag 14 juli 2018 was het dancefestival Hype-O-Dream al aan zijn zesde editie toe. Ook Ballroom, het catchy evenementenbureau uit Waregem, was er voor het zesde jaar op rij bij om het volledige VIP-gebeuren in goede banen te leiden.

Meer over Ballroom

Exponentiële groei

Sarah De Zutter, event manager van Ballroom, zag het festival en de VIP-mogelijkheden exponentieel groeien: “In 2013 stond Ballroom al in voor de organisatie van de VIP van a tot z. Toen ontvingen we 400 VIP’s, deze zomer waren dat er maar liefst 3000 op de twee VIP-decks.

"De samenwerking met Ballroom gebeurt steeds in een zeer professioneel kader. De communicatie tussen beide partijen verloopt perfect, waardoor Ballroom een betrouwbare partner is voor Hype-O-Dream." - Stijn Meert, organisator Hype-O-Dream

Ballroom denkt mee

Ballroom verzorgt het volledige plaatje om een topervaring te bieden aan de VIP-klanten van Hype-O-Dream. “We staan samen met onze partners in voor de VIP-decks, de tentconstructies, het meubilair en de inrichting, alsook voor de catering, hostessen en animatie.”

Uw evenement op maat

“Ook thematisch denken we creatief mee. Dit jaar maakten de Venetiaanse maskers plaats voor surrealistische acts & decors gebaseerd op droomwerelden. Nothing was real!”

"Dank aan onze partners om er ook dit jaar weer een topeditie van te maken.
#Firsttent #Atention #Exporent #MDVCatering #AllArea #Isofun #Colinex
#VerleyenTuindesign #DekaSound #Manpower
We had a ball!" - Sarah De Zutter, event manager Ballroom

Wanna have a ball?

Ballroom organiseert uw persoonlijk of professioneel event. Ontdek snel al onze mogelijkheden op ballroom.be!

DEEL DIT ARTIKEL:

Close