1 maand geleden gepost

Alle wedstrijden Challenger Pro League te zien via Eleven DAZN

Dit weekend klinkt het startschot van de Challenger Pro League. Alle wedstrijden, ook die van de U23-teams, zullen het hele seizoen lang te zien zijn op Eleven DAZN. 

Leuk nieuws! Als Essevee-fan hoef je dit seizoen dan toch geen enkele wedstrijd in de Challenger Pro League te missen. Eleven DAZN bereikte een akkoord met alle U23-clubs om ook hun thuiswedstrijden live uit te zenden op Eleven DAZN. Aanvankelijk gingen deze wedstrijden, net zoals vorig seizoen, niet worden uitgezonden. 

Lorin Parys, CEO van de Pro League: “Ik wil alle U23-clubs en Eleven DAZN danken voor hun constructieve houding tijdens de gesprekken. Het is mooi dat we aan de vooravond van een spannend seizoen van de Challenger Pro League met een nieuw competitieformat en een volwaardige reeks van 16 teams kunnen aankondigen dat de fans elke wedstrijd van de 16 clubs zullen kunnen volgen via Eleven DAZN."

ESSEVEE ABO

Maar er gaat natuurlijk niks boven een voetbalwedstrijd live bijwonen vanop de tribunes. Scoor nog voor de start van de competitie jouw abonnement en bespaar 36% op losse ticketverkoop.

SCOOR NU MIJN ABONNEMENT

Tags

DEEL DIT ARTIKEL:

Close