10 maanden geleden gepost

Alle ticketinformatie voor Sporting Charleroi - Essevee

De voorlaatste verplaatsing van dit voetbalseizoen heeft als bestemming Charleroi. Op zaterdag 8 april om 18.15 uur trappen de troepen van Frederik D'Hollander het duel met de Zebra's op gang en daar kan jij bij zijn! Ontdek alle ticketinformatie en de gratis busregeling hieronder.

Ticketinformatie

Deze week kan je bij de verantwoordelijken van onze erkende supporterslokalen terecht voor jouw ticket voor de wedstrijd Sporting Charleroi - Essevee. Ook in de Essevee Shop kan je jouw tickets aankopen voor dit duel.

  • 831 plaatsen:
    • Volwassenen: 20,00 euro
    • -12-jaar: 10,00 euro
  • Rolstoelgebruikers
    • Rolstoelgebruiker: gratis
    • Begeleider: gratis

Sporting Charleroi voorziet plaatsen voor rolstoelgebruikers + begeleider. Contacteer community@essevee.be voor meer info.

Er is geen combiregeling van kracht voor deze partij tegen de Carolos. De loketten aan het Stade Du Pays openen om 17.00 uur. Zoals steeds kunnen de fans met de voorziene supportersbussen afzakken naar Charleroi, en dat helemaal gratis!

GRATIS BUSSEN

Dankzij de trouwe partners van Zulte Waregem bieden we onze supporters gratis bussen aan richting Charleroi en Eupen.

Net zoals onze supporters hebben onze partners een onvoorwaardelijke liefde voor Zulte Waregem. Om die reden voorzien heel wat Essevee-partners gratis bussen voor alle fans die de verplaatsing willen maken naar Charleroi of Eupen.  Meld je aan bij een van de erkende supporterslokalen, reserveer jouw plaatsje voor de gratis busrit en koop jouw ticket voor de wedstrijd Charleroi - Essevee.

Opgelet: aan de voorziene drank- en eetstanden kan je enkel met bancontact betalen.

Tags

DEEL DIT ARTIKEL:

Close