1 jaar geleden gepost

Alle ticketinformatie voor Essevee - STVV

Zaterdagavond 17 september is de Elindus Arena het decor voor de negende speeldag in de Jupiler Pro League. Om 18.15 uur nemen we het op tegen STVV. Alle ticketinformatie voor deze partij tegen de Limburgers vind je hieronder.

KOOP NU JOUW TICKETS

Ticketinformatie

De online ticketverkoop blijft doorlopen. Op essevee.be/tickets scoor jij jouw ticket voor deze thuiswedstrijd tegen STVV. Van dinsdag t.e.m. vrijdag kan je tussen 10.00 uur en 12.00 en tussen 14.00 uur en 17.30 terecht in de Essevee Shop voor jouw tickets. Ook zaterdag 17 september is de Essevee Shop open van 10.00 uur tot 12.00 uur. Op wedstrijddag openen de loketten om 16.45 uur. Ook de Essevee Shop is vanaf 16.45 uur open.

Een nieuw voetbalseizoen, dat betekent dit seizoen ook een nieuwe manier om jouw ticket online te bemachtigen. Ontdek hier hoe je in enkele stappen jouw toegangsticket aankoopt.

KOOP NU JOUW TICKETS

Happy Hour aan The Corner

Na de wedstrijd openen we onze nieuwe Corner in stijl! Iedere supporter kan er tussen 20.00 uur en 21.00 uur terecht voor onze Happy Hour. Koop je één drankje, dan krijg je eentje extra! 

Jong Essevee ontvangt Lokeren-Temse

Dit weekend staat er twee keer voetbal op het programma in de Elindus Arena. Zondag om 15.00 uur ontvangt Jong Essevee de mannen van Lokeren-Temse. Als abonnee reserveer je gratis jouw plaats voor deze wedstrijd. 

Opgelet jouw abonnement is geen geldig toegangsbewijs voor de wedstrijd tegen Lokeren-Temse. Een ticket scoor je online of in de Essevee Shop.

Ook de loketten zijn voor deze wedstrijd geopend vanaf anderhalfuur voor de wedstrijd.

Parkeren rond de Elindus Arena

Kom je zaterdag met de auto? Ontdek hier waar je je voertuig kan parkeren. Of maak het jezelf gemakkelijk en gebruik een van onze fietsenstallingen rond de Elindus Arena!

Personen met een handicap worden met een geldige parkeerkaart toegelaten op de voorziene parkings op parking Expo en parking Jeugdcentrum.

Kom tijdig naar de wedstrijd om verkeersproblemen te vermijden.

Tags

DEEL DIT ARTIKEL:

Close