3 weken geleden gepost

Alle ticketinformatie voor Essevee - RSCA Futures

Zaterdag 25 november staat een nieuwe thuiswedstrijd op de agenda. Om 20.00 uur nemen we het die avond op tegen RSCA Futures en daar willen we jou graag bij! Ontdek alle ticketinformatie en de abonnee-actie hieronder.

KOOP NU JOUW TICKETS

Ticketinformatie

De (online) ticketverkoop voor Essevee - RSCA Futures loopt door tot aan de aftrap van de wedstrijd. Van dinsdag t.e.m. vrijdag kan je tussen 10.00 uur en 12.00 uur en tussen 14.00 uur en 17.30 uur terecht in de Essevee Shop voor de aankoop van jouw tickets. Reserveer je jouw plaatsje in de Elindus Arena liever vanachter jouw gsm of laptop? Scoor nu je tickets online op essevee.be/tickets. In enkele klikken heb je jouw tickets voor de volgende thuiswedstrijd op zak.

De loketten aan het stadion openen op wedstrijddag om 18.30 uur.

Kom je in de loop van de week langs in de Shop om jouw tickets aan te kopen? Zorg ervoor dat je alle gegevens van de personen waarvoor je een ticket aankoopt, bij de hand hebt. 

Den abonnee pakt zijn maten mee

Voetbal dat beleef je het best met je vrienden rondom je heen en dat is in de Elindus Arena niet anders. Daarom breng jij als abonnee, speciaal voor het duel met RSCA Futures, tot vier vrienden mee aan voordeeltarief (5 euro korting per ticket) én ontvang je zelf nog eens 5 euro cashback per aangekocht ticket!

De korting en de cashback zijn enkel geldig op tickets voor volwassenen.

Hoe verzilver je als abonnee dit voordeel?

  • Surf naar essevee.be/tickets en log in met jouw persoonlijke gegevens
  • Kies de wedstrijd Essevee - RSCA Futures
  • Kies de plaatsen die je graag aankoopt en klik op ‘checkout’ (maximum 4 tickets)
  • Voeg de gegevens toe van de fans die het ticket zullen gebruiken
  • Klik bij elke persoon op ‘Add discount’ en kies voor ‘Korting Abonnee’ 
  • Klik op ‘Summary’ en volg de betaalinstructies
  • De 5 euro cashback per ticket wordt op de dag van de wedstrijd automatisch opgeladen op het abonnement van de aankoper

Lukt de online procedure niet maar wil je toch genieten van deze actie? Geen nood, kom langs in de Essevee Shop waar de medewerkers van #TeamEssevee je met plezier verder helpen.

Opgelet: deze voordeelactie is geldig tot vrijdag 24 november, 23.59 uur. Aan de loketten is de actie niet meer geldig!

Parkeren rond de Elindus Arena

Kom je op zaterdag 25 november met de auto? Ontdek hier waar je je voertuig kan parkeren. Of maak het jezelf gemakkelijk en gebruik een van onze fietsenstallingen rond de Elindus Arena!

Personen met een handicap worden met een geldige parkeerkaart toegelaten op de voorziene parkings op parking Expo en parking Jeugdcentrum.

Tags

DEEL DIT ARTIKEL:

Close