1 jaar geleden gepost

Alle ticketinformatie voor Essevee - OH Leuven

OH Leuven is onze nieuwe tegenstander in de Jupiler Pro League. De Leuvenaars onder leiding van Marc Brys komen op zaterdag 8 oktober om 18.15 uur op bezoek in de Elindus Arena. Je ontdekt alle informatie voor deze wedstrijd hieronder.

KOOP NU JOUW TICKETS

Ticketinformatie

De online ticketverkoop blijft doorlopen. Op essevee.be/tickets scoor jij jouw ticket voor deze thuiswedstrijd tegen OHL. Van dinsdag t.e.m. vrijdag kan je tussen 10.00 uur en 12.00 en tussen 14.00 uur en 17.30 terecht in de Essevee Shop voor jouw tickets. Ook zaterdag 8 oktober is de Essevee Shop open van 10.00 uur tot 12.00 uur. Op wedstrijddag openen de loketten om 16.45 uur. Ook de Essevee Shop is vanaf 16.45 uur open.

Een nieuw voetbalseizoen, dat betekent dit seizoen ook een nieuwe manier om jouw ticket online te bemachtigen. Ontdek hier hoe je in enkele stappen jouw toegangsticket aankoopt.

KOOP NU JOUW TICKETS

Parkeren rond de Elindus Arena

Kom je zaterdag met de auto? Ontdek hier waar je je voertuig kan parkeren. Of maak het jezelf gemakkelijk en gebruik een van onze fietsenstallingen rond de Elindus Arena!

Personen met een handicap worden met een geldige parkeerkaart toegelaten op de voorziene parkings op parking Expo en parking Jeugdcentrum.

Kom tijdig naar de wedstrijd om verkeersproblemen te vermijden.

DEEL DIT ARTIKEL:

Close