3 maanden geleden gepost

Alle ticketinformatie voor Essevee - Club NXT

Zondag 1 oktober ontvangen we voor het eerst dit seizoen een van de vier beloftenploegen in de competitie. Om 13.30 uur trappen we af tegen Club NXT, en daar willen we jou graag bij! Ontdek alle ticketinformatie hieronder.

KOOP NU JOUW TICKETS

Ticketinformatie

De online ticketverkoop voor Essevee - Club NXT loopt door tot aan de aftrap van de wedstrijd. Op essevee.be/tickets scoor jij online jouw tickets voor deze thuiswedstrijd tegen de beloften van Club Brugge. De loketten op wedstrijddag zijn open vanaf 12.00 uur. 

WIl je naast deze thuiswedstrijd geen enkel duel in de Elindus Arena missen dit seizoen? Koop nu jouw abonnement en bespaar 36% in vergelijking met losse tickets.

SCOOR NU JE ABONNEMENT

Van dinsdag t.e.m. vrijdag kan je tussen 10.00 uur en 12.00 en tussen 14.00 uur en 17.30 terecht in de Essevee Shop voor jouw tickets. Ook op zaterdag 30 september opent de Essevee Shop haar deuren van 10.00 uur tot 12.00 uur. Op wedstrijddag openen de loketten anderhalf uur voor de aftrap.

Kom je in de loop van de week langs in de Shop om jouw tickets aan te kopen? Zorg ervoor dat je alle gegevens van de personen waarvoor je een ticket aankoopt, bij de hand hebt. 

Zondag is familiedag!

Zondag is familiedag, ook bij Essevee! Daarom genieten alle kids onder de 16 jaar van 50% korting op een ticket in onze familietribune. Zo kan je op zondag 1 oktober met het hele gezin, en aan een voordelig tarief, naar Essevee - Club NXT. 

Om te genieten hoef je helemaal niks extra te doen. Wanneer je surft naar essevee.be/tickets, de wedstrijd tegen Club NXT selecteert en jouw ticket in de familietribune kiest als -16-jarige dan wordt de korting automatisch in rekening gebracht.

Parkeren rond de Elindus Arena

Kom je op zondag 1 oktober met de auto? Ontdek hier waar je je voertuig kan parkeren. Of maak het jezelf gemakkelijk en gebruik een van onze fietsenstallingen rond de Elindus Arena!

Personen met een handicap worden met een geldige parkeerkaart toegelaten op de voorziene parkings op parking Expo en parking Jeugdcentrum.

Tags

DEEL DIT ARTIKEL:

Close