10 maanden geleden gepost

Alle ticketinformatie voor Essevee - Club Brugge

Zondag 29 januari ontvangen we de landskampioen in de Elindus Arena. Alle ticketinformatie voor het duel met Club Brugge ontdek je hieronder.

KOOP NU JOUW TICKETS

Ticketinformatie

De online ticketverkoop blijft doorlopen tot aan de aftrap van Essevee - Club Brugge. Op essevee.be/tickets scoor jij als abonnee online jouw extra tickets voor deze thuiswedstrijd tegen Blauw-Zwart.

Opgelet! Enkel abonnees van de seizoenen 19-20, 20-21, 21-22 en 22-23 kunnen tot 4 extra tickets aankopen voor deze topper. 

Van dinsdag t.e.m. vrijdag kan je tussen 10.00 uur en 12.00 en tussen 14.00 uur en 17.30 terecht in de Essevee Shop voor jouw tickets. Op wedstrijddag blijven de loketten dicht. 

Kom je als abonnee langs in de Shop om jouw tickets aan te kopen? Zorg ervoor dat je alle gegevens van de personen waarvoor je een ticket aankoopt, bij de hand hebt. 

Dit voetbalseizoen is er ook een nieuwe manier om jouw ticket online te bemachtigen. Ontdek hier hoe je in enkele stappen jouw toegangsticket aankoopt.

KOOP NU JOUW TICKETS

Essevee Fandorp

Vanaf 15.00 uur warmen we samen op voor deze de topper tegen Blauw-zwart. In de hoek tussen tribune 2 en 3 (aan de stadionvijvers) stoom je jezelf helemaal klaar met pompende beats en frisse pintjes. 

Het Essevee Fandorp is vrij toegankelijk voor alle supporters.

De opbrengst van het Essevee Fandorp gaat naar de supportersactie voor de verplaatsing naar RFC Seraing.

Parkeren rond de Elindus Arena

Kom je zaterdag met de auto? Ontdek hier waar je je voertuig kan parkeren. Of maak het jezelf gemakkelijk en gebruik een van onze fietsenstallingen rond de Elindus Arena!

Personen met een handicap worden met een geldige parkeerkaart toegelaten op de voorziene parkings op parking Expo en parking Jeugdcentrum.

DEEL DIT ARTIKEL:

Close