8 maanden geleden gepost

Alle ticketinformatie voor de thuiswedstrijd tegen Royal Antwerp FC

Op de laatste dag van maart openen de poorten van de Elindus Arena voor het duel tussen Essevee en Royal Antwerp FC. Ontdek hieronder alle info om er bij te zijn op vrijdag 31 maart.

KOOP NU JOUW TICKETS

Ticketinformatie

De online ticketverkoop blijft doorlopen tot aan de aftrap van Essevee - Royal Antwerp FC. Op essevee.be/tickets scoor jij als abonnee online jouw extra tickets voor deze thuiswedstrijd tegen The Great Old.

Opgelet! Enkel abonnees van de seizoenen 19-20, 20-21, 21-22 en 22-23 kunnen tot 4 extra tickets aankopen voor deze topper. 

Van dinsdag t.e.m. vrijdag kan je tussen 10.00 uur en 12.00 en tussen 14.00 uur en 17.30 terecht in de Essevee Shop voor jouw tickets. Op wedstrijddag blijven de loketten dicht. 

Kom je als abonnee langs in de Shop om jouw tickets aan te kopen? Zorg ervoor dat je alle gegevens van de personen waarvoor je een ticket aankoopt, bij de hand hebt. 

Dit voetbalseizoen is er ook een nieuwe manier om jouw ticket online te bemachtigen. Ontdek hier hoe je in enkele stappen jouw toegangsticket aankoopt.

KOOP NU JOUW TICKETS

Parkeren rond de Elindus Arena

Kom je op vrijdag 31 maart met de auto? Ontdek hier waar je je voertuig kan parkeren. Of maak het jezelf gemakkelijk en gebruik een van onze fietsenstallingen rond de Elindus Arena!

Personen met een handicap worden met een geldige parkeerkaart toegelaten op de voorziene parkings op parking Expo en parking Jeugdcentrum.

DEEL DIT ARTIKEL:

Close