1 maand geleden gepost

Alle ticketinformatie voor de thuiswedstrijd tegen RFC Liège

Na de interlandbreak ontvangen we promovendus RFC Liège in de Elindus Arena en daar willen we jou graag bij! Ontdek alle ticketinformatie voor de partij op zaterdag 21 oktober hieronder.

KOOP NU JOUW TICKETS

Ticketinformatie

De online ticketverkoop voor Essevee - RFC Liège loopt door tot aan de aftrap van de wedstrijd. Op essevee.be/tickets scoor jij online jouw tickets voor deze thuiswedstrijd tegen de Luikenaars. 

Van dinsdag t.e.m. vrijdag kan je tussen 10.00 uur en 12.00 en tussen 14.00 uur en 17.30 terecht in de Essevee Shop voor jouw tickets. Ook op zaterdag 21 oktober opent de Essevee Shop de deuren van 10.00 uur tot 12.00 uur. Vanaf 18.30 uur kan je opnieuw in de Shop terecht voor de aankoop van je favoriete merchandise. Voor tickets kan je op wedstrijddag terecht aan de loketten vanaf anderhalf uur voor de aftrap.

Kom je in de loop van de week langs in de Shop om jouw tickets aan te kopen? Zorg ervoor dat je alle gegevens van de personen waarvoor je een ticket aankoopt, bij de hand hebt. 

Parkeren rond de Elindus Arena

Kom je op zaterdag 21 oktober met de auto? Ontdek hier waar je je voertuig kan parkeren. Of maak het jezelf gemakkelijk en gebruik een van onze fietsenstallingen rond de Elindus Arena!

Personen met een handicap worden met een geldige parkeerkaart toegelaten op de voorziene parkings op parking Expo en parking Jeugdcentrum.

Tags

DEEL DIT ARTIKEL:

Close