1 jaar geleden gepost

Alle ticketinformatie voor de thuiswedstrijd tegen KAS Eupen

In 2022 openen we nog één keer de poorten van de Elindus Arena voor een duel in de Jupiler Pro League. Op zaterdag 12 november ontvangen we KAS Eupen om 18.15 uur. Je ontdekt alle ticketinformatie voor deze partij hieronder.

KOOP NU JOUW TICKETS

Ticketinformatie

De online ticketverkoop blijft doorlopen tot aan de aftrap van Essevee - KAS Eupen. Op essevee.be/tickets scoor jij jouw ticket voor deze thuiswedstrijd tegen de Panda's. Van dinsdag t.e.m. vrijdag kan je tussen 10.00 uur en 12.00 en tussen 14.00 uur en 17.30 terecht in de Essevee Shop voor jouw tickets. Op wedstrijddag openen de loketten om 16.45 uur. Ook de Essevee Shop opent op zaterdag, om 16.45 uur, de deuren.

Dit voetbalseizoen is er ook een nieuwe manier om jouw ticket online te bemachtigen. Ontdek hier hoe je in enkele stappen jouw toegangsticket aankoopt.

KOOP NU JOUW TICKETS

Sfeer -en familietribune uitverkocht!

Ook zaterdag zijn jullie opnieuw met veel! Enkele dagen voor de wedstrijd is de sfeertribune helemaal uitverkocht. Paar uur later kwam het nieuws dat ook de familietribune tot de nok vol zit. Maar geen nood, je hoeft helemaak niks te missen van de wedstrijd. In de vijvertribune en hoofdtribune zijn nog tickets beschikbaar!

Bring A Friend

Voetbal dat is passie en heel veel emotie. Wat zou het zonde zijn om die emoties alleen te beleven! Daarom breng je als abonnee helemaal gratis jouw vriend(in), buur, familielid of collega mee naar de Elindus Arena.

DEZE ACTIE GELDT NIET AAN DE LOKETTEN!

ONTDEK ALLE INFORMATIE

Novemberfest

Uitstekende beats, halve liters en een Happy Hour, meer heb je niet nodig om jouw zaterdagavond perfect in te vullen! Alle fans zakken zaterdag gratis af naar de eerste editie van Novemberfest.

Als supporter zak je, vanaf 20.00 uur, af naar Studio Essevee (tribune 3) waar de dansvloer, de halve liters aan voordelige tarieven en een happy hour om 21.30 uur op jou wachten.

Parkeren rond de Elindus Arena

Kom je donderdag met de auto? Ontdek hier waar je je voertuig kan parkeren. Of maak het jezelf gemakkelijk en gebruik een van onze fietsenstallingen rond de Elindus Arena!

Personen met een handicap worden met een geldige parkeerkaart toegelaten op de voorziene parkings op parking Expo en parking Jeugdcentrum.

Opgelet! Omwille van verschillende events in de stad kan het zaterdagmiddag druk worden op de parking en langs de weg. Kom tijdig naar de wedstrijd om verkeersproblemen te vermijden.

DEEL DIT ARTIKEL:

Close