7 maanden geleden gepost

Alle ticketinformatie voor de thuiswedstrijd tegen Cercle Brugge

De laatste competitiewedstrijd van het seizoen 2022-2023 staat voor de deur, en of het een cruciaal duel is. Schreeuw jij onze boeren naar een levensbelangrijke driepunter tegen Cercle Brugge? Ontdek alle ticketinformatie voor dit duel hieronder.

UPDATE MAANDAG 17 APRIL

Opgelet! De Elindus Arena is helemaal uitverkocht!

KOOP NU JOUW TICKETS

Ticketinformatie

De online ticketverkoop blijft doorlopen tot aan de aftrap van Essevee - Cercle Brugge. Op essevee.be/tickets scoor jij online jouw tickets voor deze thuiswedstrijd tegen de Verening.

Voor de wedstrijd tegen Cercle Brugge is er een vrije ticketverkoop. Abonnees kunnen wel genieten van een exclusieve abo-actie!

ABO-ACTIE

Van dinsdag t.e.m. vrijdag kan je tussen 10.00 uur en 12.00 en tussen 14.00 uur en 17.30 terecht in de Essevee Shop voor jouw tickets. Op wedstrijddag openen de loketten niet!

Kom je  langs in de Shop om jouw tickets aan te kopen? Zorg ervoor dat je alle gegevens van de personen waarvoor je een ticket aankoopt, bij de hand hebt. 

Dit voetbalseizoen is er ook een nieuwe manier om jouw ticket online te bemachtigen. Ontdek hier hoe je in enkele stappen jouw toegangsticket aankoopt.

KOOP NU JOUW TICKETS

Parkeren rond de Elindus Arena

Kom je op zondag 23 april met de auto? Ontdek hier waar je je voertuig kan parkeren. Of maak het jezelf gemakkelijk en gebruik een van onze fietsenstallingen rond de Elindus Arena!

Personen met een handicap worden met een geldige parkeerkaart toegelaten op de voorziene parkings op parking Expo en parking Jeugdcentrum.

DEEL DIT ARTIKEL:

Close