1 jaar geleden gepost

Alle ticketinformatie voor de komst van RSC Anderlecht

De recordkampioen komt midweeks op bezoek in de Elindus Arena. Donderdag 20 oktober wil ook jij ongetwijfeld niks missen van het duel tegen RSC Anderlecht. De ticketinformatie en alles wat je moet weten over onze pre-party vind je hieronder.

KOOP NU JOUW TICKETS

Ticketinformatie

De online ticketverkoop blijft doorlopen tot aan de aftrap van Essevee - RSC Anderlecht. Op essevee.be/tickets scoor jij jouw ticket voor deze thuiswedstrijd tegen paars-wit. Van dinsdag t.e.m. vrijdag kan je tussen 10.00 uur en 12.00 en tussen 14.00 uur en 17.30 terecht in de Essevee Shop voor jouw tickets. Ook donderdag 20 oktober is de Essevee Shop open tussen 10.00 uur en 12.00 uur en tussen 14.00 uur en de aftrap van de wedstrijd. Op wedstrijddag openen de loketten om 19.15 uur. 

Dit voetbalseizoen is er ook een nieuwe manier om jouw ticket online te bemachtigen. Ontdek hier hoe je in enkele stappen jouw toegangsticket aankoopt.

KOOP NU JOUW TICKETS

Afterpre

Het werk of de schoolbanken meteen inruilen voor de Elindus Arena? Donderdag 20 oktober kan dat! Vanaf 18.45 uur knallen we onze afterwork op gang tussen Tribune 2 en Tribune 3. (kruispunt richting Sportcafé De Treffer) Samen met jouw vrienden of collega's, heel wat goede beats en jouw favoriete drankjes stoom je je tot vlak voor de aftrap helemaal klaar voor Essevee - RSC Anderlecht. 

Parkeren rond de Elindus Arena

Kom je donderdag met de auto? Ontdek hier waar je je voertuig kan parkeren. Of maak het jezelf gemakkelijk en gebruik een van onze fietsenstallingen rond de Elindus Arena!

Personen met een handicap worden met een geldige parkeerkaart toegelaten op de voorziene parkings op parking Expo en parking Jeugdcentrum.

Kom tijdig naar de wedstrijd om verkeersproblemen te vermijden.

DEEL DIT ARTIKEL:

Close