6 maanden geleden gepost

Alle ticketinformatie voor de eerste thuiswedstrijd van het seizoen

Zondag 13 augustus staat ongetwijfeld al even met stip aangeduid. Na een lange zomerbreak mogen we jullie opnieuw ontvangen in de Elindus Arena voor de eerste competitiewedstrijd in de Challenger Pro League. Je ontdekt alle praktische informatie hieronder.

KOOP NU JOUW TICKETS

Ticketinformatie

De online ticketverkoop voor Essevee - Francs-Borains loopt door tot aan de aftrap van de wedstrijd. Op essevee.be/tickets scoor jij online jouw tickets voor deze thuiswedstrijd tegen de promovendus uit Eerste Amateur. 

WIl je naast deze eerste thuiswedstrijd geen enkel duel in de Elindus Arena missen dit seizoen? Koop nu jouw abonnement en bespaar 36% in vergelijking met losse tickets.

SCOOR NU JE ABONNEMENT

Van dinsdag t.e.m. vrijdag kan je tussen 10.00 uur en 12.00 en tussen 14.00 uur en 17.30 terecht in de Essevee Shop voor jouw tickets. Ook op zaterdag is onze Shop open van 10.00 uur tot 12.00 uur. De dag van de wedstrijd gaan de deuren van onze Essevee Shop open om 16.45 uur en ook een uur na de wedstrijd kan je er nog jouw favoriete aankopen doen. Op wedstrijddag openen de loketten anderhalf uur voor de aftrap.

Kom je  langs in de Shop om jouw tickets aan te kopen? Zorg ervoor dat je alle gegevens van de personen waarvoor je een ticket aankoopt, bij de hand hebt. 

Happy Hour

Om het nieuwe seizoen goed in te zetten, trakteert Essevee met een happy hour voor de eerste compeitiewedstrijd. Vanaf 17.45 uur geniet je een uur lang van 1+1 gratis in alle tribunes! Dé ideale manier om samen met je vrienden op te warmen voor Essevee - Francs Borains.

Parkeren rond de Elindus Arena

Kom je op zondag 13 augustus met de auto? Ontdek hier waar je je voertuig kan parkeren. Of maak het jezelf gemakkelijk en gebruik een van onze fietsenstallingen rond de Elindus Arena!

Personen met een handicap worden met een geldige parkeerkaart toegelaten op de voorziene parkings op parking Expo en parking Jeugdcentrum.

Tags

DEEL DIT ARTIKEL:

Close