1 maand geleden gepost

Alle ticketinfo voor het duel tegen SK Beveren

Zaterdag 3 februari starten we aan een belangrijk tweeluik in eigen huis. Onze Boeren nemen het om 20.30 uur op tegen SK Beveren. Alle ticketinformatie voor deze wedstrijd vind je hieronder terug.

PROFITEER NU VAN DEN ESKA-DEAL

Profiteer nu van den Eska-deal

SK Beveren en SK Lommel zijn onze volgende twee tegenstanders in de Elindus Arena. Voor deze twee topaffiches in de Challenger Pro League rekenen we ook nu weer op jullie steun. Daarom profiteer je vanaf nu van de Eska-deal en beleef je de twee wedstrijden al vanaf 25 euro. 

Ticketinformatie

Vrijdagavond besliste de provinciegouverneur van West-Vlaanderen dat op zaterdag 3 februari alle beschikbare politiediensten worden opgevorderd n.a.v. het opgeven van de havenblokkades.
 
Op politiebevel en in opdracht van de burgemeester kunnen we de bezoekende fans van SK Beveren niet ontvangen conform de veiligheidsmaatregelen in de Elindus Arena. Dit betekent dat de wedstrijd zal worden afgewerkt zonder bezoekende supporters.
 
Enkel Essevee-abonnees kunnen tot aan het begin van de wedstrijd nog maximum 4 losse tickets aankopen voor deze wedstrijd. De losse ticketverkoop (niet-abonnees) wordt onmiddellijk stopgezet en ook de stadionloketten blijven zaterdag dicht. 
 
Essevee betreurt dat de wedstrijd niet in normale omstandigheden kan doorgaan, maar begrijpt dat de veiligheid primeert. Na overleg met de burgemeester kunnen we wel bevestigen dat de wedstrijd met 100% zekerheid zal afgewerkt worden.

SCOOR NU JE TICKETS!

Parkeren rond de Elindus Arena

Kom je op zaterdag 3 februari met de auto? Ontdek hier waar je je voertuig kan parkeren. Of maak het jezelf gemakkelijk en gebruik een van onze fietsenstallingen rond de Elindus Arena!

Personen met een handicap worden met een geldige parkeerkaart toegelaten op de voorziene parkings op parking Expo en parking Jeugdcentrum.

Tags

DEEL DIT ARTIKEL:

Close