1 jaar geleden gepost

Alle praktische informatie voor de derby!

Het is weer tijd voor de derby! Vrijdag 24 februari ontvangen we onze buren in de Elindus Arena. Uiteraard rekenen we opnieuw op onze twaalfde man. Alle praktische informatie voor deze derby ontdek je hieronder.

KOOP NU JOUW TICKETS

Ticketinformatie

De online ticketverkoop blijft doorlopen tot aan de aftrap van deze derby. Op essevee.be/tickets scoor jij als abonnee online jouw extra tickets voor deze thuiswedstrijd tegen de Kerels.

Opgelet! Enkel abonnees van de seizoenen 19-20, 20-21, 21-22 en 22-23 kunnen tot 4 extra tickets aankopen voor deze topper.

Van dinsdag t.e.m. vrijdag kan je tussen 10.00 uur en 12.00 en tussen 14.00 uur en 17.30 uur terecht in de Essevee Shop voor jouw tickets. Op wedstrijddag blijven de loketten dicht.

Kom je als abonnee langs in de Shop om jouw tickets aan te kopen? Zorg ervoor dat je alle gegevens van de personen waarvoor je een ticket aankoopt, bij de hand hebt. 

Dit voetbalseizoen is er ook een nieuwe manier om jouw ticket online te bemachtigen. Ontdek hier hoe je in enkele stappen jouw toegangsticket aankoopt.

Opgelet: er zullen willekeurige identiteitscontroles plaatsvinden bij aankomst aan het stadion. Zorg ervoor dat je jouw identiteitskaart bij de hand hebt. Indien iemand anders met jouw abonnement de wedstrijd zal bijwonen, vragen wij de naam van deze persoon door te mailen naar ticketing@essevee.be.

KOOP NU JOUW TICKETS

Parkeren rond de Elindus Arena

Kom je vrijdag met de auto? Ontdek hier waar je je voertuig kan parkeren. Of maak het jezelf gemakkelijk en gebruik een van onze fietsenstallingen rond de Elindus Arena!

Personen met een handicap worden met een geldige parkeerkaart toegelaten op de voorziene parkings op parking Expo en parking Jeugdcentrum.

DEEL DIT ARTIKEL:

Close