1 jaar geleden gepost

Alle praktische info voor de wedstrijd tegen Standard

Er resteren ons nog twee thuiswedstrijden vooraleer we de WK-break induiken. Beginnen doen we met een thuiswedstrijd tegen de Rouches uit Luik. Om 16.00 uur trappen we het duel tegen Standard op gang. Ontdek alle praktische informatie hieronder.

KOOP NU JOUW TICKETS

Ticketinformatie

De online ticketverkoop blijft doorlopen tot aan de aftrap van Essevee - Standard. Op essevee.be/tickets scoor jij jouw ticket voor deze thuiswedstrijd tegen de Rouches. Van dinsdag t.e.m. vrijdag kan je tussen 10.00 uur en 12.00 en tussen 14.00 uur en 17.30 terecht in de Essevee Shop voor jouw tickets. Ook zaterdag 29 oktober is de Essevee Shop open tussen 10.00 uur en 12.00 uur en vanaf anderhalf uur voor de aftrap van de wedstrijd. Op wedstrijddag openen de loketten om 14.30 uur. 

Dit voetbalseizoen is er ook een nieuwe manier om jouw ticket online te bemachtigen. Ontdek hier hoe je in enkele stappen jouw toegangsticket aankoopt.

KOOP NU JOUW TICKETS

Parkeren rond de Elindus Arena

Kom je zaterdag met de auto? Ontdek hier waar je je voertuig kan parkeren. Of maak het jezelf gemakkelijk en gebruik een van onze fietsenstallingen rond de Elindus Arena!

Personen met een handicap worden met een geldige parkeerkaart toegelaten op de voorziene parkings op parking Expo en parking Jeugdcentrum.

Opgelet! Omwille van verschillende events in de stad kan het zaterdagmiddag druk worden op de parking en langs de weg. Kom tijdig naar de wedstrijd om verkeersproblemen te vermijden.

DEEL DIT ARTIKEL:

Close