2 jaar geleden gepost

Alle info voor de verplaatsing naar Union

We mogen weer! Bezoekende supporters zijn opnieuw welkom in de Belgische voetbalstadions, wat betekent dat we vanaf zaterdag 18 september weer TOPE op verplaatsing gaan. Alle info over de wedstrijd op Union vind je hieronder.

De explosie na de overwinning op KV Mechelen, het feestje na de broodnodige zege in Lokeren, de derbyzeges op het veld van onze buren. TOPE hebben we al heel wat onvergetelijke 'away days' beleefd. Na twee jaar zonder supporters op verplaatsing, mogen we weer. Op zaterdag 18 september kan jij er, voor het eerst weer bij zijn. We nemen het om 18.30 uur in het Dudenpark op tegen Union SG.

TICKETS

Vanaf zaterdag 11 september kan je bij de verantwoordelijken van onze erkende supporterslokalen terecht voor jouw ticket voor Union-Essevee. Voor meer info omtrent ticketprijzen kan je contact opnemen met één van de supporterslokalen. Opgelet er is enkel een combiregeling mogelijk. (bus + ticket)

In de Essevee Shop kan je niet terecht voor tickets voor uitwedstrijden. Voor alle merchandise, abonnementen en tickets voor thuiswedstrijden ben je steeds welkom in onze Shop.

COVID SAFE TICKET

Net zoals bij onze thuiswedstrijden in de Elindus Arena, is het bij uitwedstrijden ook verplicht om een geldig Covid Safe Ticket voor te leggen. Zowel bij het opstappen op de bus als bij aankomst aan het stadion zal je Covid Safe Ticket gecontroleerd worden. 

Heb jij de Covid Safe app nog niet geïnstalleerd? Surf naar essevee.be/covidsafe en ontdek er alles over.

Tags

DEEL DIT ARTIKEL:

Close