3 jaar geleden gepost

Alle abonnees straks terug welkom in het Regenboogstadion

We hebben er lang op moeten wachten, maar op zondag 13 september is het zover. Essevee heeft in samenspraak met Stad Waregem en de Supportersfederatie EsseveeFans de voorbije weken hard gewerkt om onze abonnees in alle veiligheid te kunnen ontvangen.

Woensdag werd er een akkoord bereikt met de lokale overheden omtrent wedstrijden met beperkt publiek in het Regenboogstadion. Het COVID-proof plan, dat de kans geeft aan al onze abonnees om er elke thuiswedstrijd bij te zijn, werd ondertekend door de burgemeester van Stad Waregem en wordt nu ter definitieve goedkeuring voorgelegd aan het kabinet van Minister Weyts.

In afwachting van deze goedkeuring kunnen onze abonnees die lid zijn van een supportersclub vanaf vrijdag 4 september hun plaats en die voor hun sociale bubbel reserveren voor de wedstrijden tegen Sporting Charleroi en Club Brugge. 

Er wordt momenteel nog gesleuteld aan het online registratiesysteem. Abonnees die niet aangesloten zijn bij een supportersclub kunnen zich vanaf woensdag 9 september registreren voor deze twee thuiswedstrijden.  Alle abonnees (ook geen leden van supportersclubs) zullen sowieso een plaats kunnen bemachtigen.

Wat als ik mijn plaats wil reserveren, maar geen lid ben bij een Supportersclub?

Alle abonnees zullen de wedstrijden tegen Sporting Charleroi en Club Brugge kunnen bijwonen. Indien je geen lid bent bij een supportersclub, ontvang je op woensdag 9 september een mail met de instructies om jouw aanwezigheid (en die van jouw bubbel) te bevestigen voor beide wedstrijden. 

Wat moet je precies doen om jouw plaats, als lid van een supportersclub, te reserven?

  1. Verzamel als bubbelverantwoordelijke de klantennummers, namen en mailadressen (of gsm-nummers) van de abonnees in jouw bubbel. (max. 5 personen)
  2. Neem contact op met de supportersclub waarvan jij lid bent.
  3. Geef alle abonnees in jouw bubbel (inclusief jezelf) door aan jouw supportersclub en geef aan welk vak op jouw abonnement staat.
  4. Na goedkeuring van de dienst ticketing zullen de tickets worden bezorgd aan de bubbelverantwoordelijke.

Ben je nog geen lid van een supportersclub, maar wil je graag nu al jouw plekje reserveren? Schrijf je dan snel in bij één van onze supporterclubs.

ESSEVEE SUPPORTERCLUBS

Heb je nog vragen? Onze FAQ-pagina beantwoord al jullie vragen. Je kan alles hieronder terugvinden.

FAQ

DEEL DIT ARTIKEL:

Close