2 jaar geleden gepost

Alessandro Ciranni gaat ALL-IN voor Essevee

Bij de start van de voorbereiding op het nieuwe seizoen plaatst Alessandro Ciranni (24) zijn krabbel bij Essevee. De verdediger tekent een contract van 3 jaar aan de Gaverbeek.

De 24-jarige verdediger komt over van Royal Excel Moeskroen waar hij als kapitein afgelopen seizoen 31 wedstrijden speelde. Alessandro maakte eerder het mooie weer bij de Nederlandse ploegen MVV en Fortuna Sittard en doorliep de jeugdreeksen bij KRC Genk. De Limburger met Italiaanse roots tekent een contract van drie jaar bij Essevee.

“Essevee is een erg warme club en ik had meteen het gevoel dat ze me erbij wilden”, vertelde Alessandro Ciranni. “Door het stadion, de werking en de supporters van Essevee had ik meteen een klik met deze club.”

“We vonden het belangrijk om een flankverdediger met aanvallende kwaliteiten aan te trekken”, vertelt Eddy Cordier. “Alessandro is een jongen die de competitie kent en ondanks zijn jonge leeftijd al heel wat ervaring heeft. We zijn tevreden dat hij vanaf vandaag deel uitmaakt van Essevee.”

Tags

DEEL DIT ARTIKEL:

Close