4 jaar geleden gepost

Academie zoekt team manager voor EU15

Essevee zet volle bak in op de eigen opleiding. Met Ewoud Pletinckx veroverde een van onze jeugdspelers een basisplaats maar we willen nog meer winnaars opleiden. En daarom hebben we jou nodig. We zijn op zoek naar een team manager voor onze Elite U15!

Met bijna 500 actieve leden en 180 medewerkers behoort Essevee tot één van de grootste academies van het land. De Essevee Academie zet in op heren-, dames- én G-voetbal van klein tot groot.

Vacatures

TOPE winnaars opleiden, da's de slagzin van de Essevee Academie. Spelers, trainers, begeleiders, ... dragen allemaal hun steentje bij en stralen het dna van SV Zulte Waregem uit.

We zoeken een teammanager (vroeger ploegafgevaardigde) voor onze Elite U15:

  • Profiel: je bent een gemotiveerde man of vrouw die zich op zaterdagnamiddag wil engageren om onze jeugdspelers (14-15 jaar) te begeleiden.
  • Taken: je staat in voor de begeleiding en administratie van het team. Je kan onmiddellijk aan de slag gaan.
  • Aanbod: je komt net als de andere vrijwilligers terecht in de hechte familie van de Essevee Academie. Wij zorgen voor een kledijpakket (trainingspak + winterjas) zodat je met trots het logo van onze club op de borst draagt.

Veel gemotiveerde handen maken licht werk. Heb je interesse om een handje toe te steken bij de Essevee Academie? We zijn altijd op zoek naar nieuwe medewerkers zoals teamtrainers, specifiektrainers, teammanagers, sportverzorgers, buschauffeurs of andere vrijwilligers.

Aanmelden of solliciteren

Heb jij de goesting, het enthousiasme, de kwaliteit om deel uit te maken van Team Essevee? Meld je aan via academie@essevee.be of neem telefonisch contact op via 056 44 00 42.

Ik meld me nu aan!

Ben jij onze toekomstige teammanager? Bezorg ons dan nog vandaag jouw sollicitatie.

DEEL DIT ARTIKEL:

Close