4 jaar geleden gepost

Academie trapt seizoen af met medewerkersdag

Afgelopen zaterdag al blaasden de medewerkers van de Essevee Academie voor het eerst verzamelen. Maar liefst 110 aanwezige medewerkers trapten het seizoen op gang.

Na een inleiding van CEO Eddy Cordier lichtte sportief coördinator Joric Vandendriessche in de plenaire sessies alle aspecten van de Essevee Academie toe: “De Kick-Off is het ideale ontmoetingsmoment voor Team Essevee, onze familie voor dit seizoen. We hechten veel belang aan onze Kick-Off omdat onze medewerkers elkaar onderling nog intensiever kunnen leren kennen en ze kennismaken met het kader voor het nieuwe seizoen."

"De Essevee Academie is met zijn kernwaarden een sterk merk geworden, mede dankzij het prima werk van onze in totaal 160 medewerkers. We merkten veel goesting om volgend seizoen verder TOPE winnaars op te leiden

Gastspreker Ewoud Pletinckx

"De missie voor en van al deze medewerkers is duidelijk: winnaars opleiden, als mens, student en speler", vult Joric Vandendriessche aan. "Op dat vlak was het bezoek van Ewoud Pletinckx een krachtig signaal. Hij belichaamt het Essevee-DNA."

"Ewoud is een voorbeeld voor onze spelers en speelsters, maar evengoed een duidelijke exponent van het harde werk van veel mensen. Tope Es Alles Meuglijk!"

"Ewoud deelde zijn ervaringen van kleine knaap tot profspeler. Drie zaken kwamen naar voor: het belang van een warme verankeringsplaats (zowel inzake club, school als internaat), het belang van een stabiele omgeving en het belang van progressief uitgedaagd te worden. Ewoud maakte indruk met zijn boodschap uit het hart en bedankte finaal alle medewerkers voor hun engagement binnen de Academie.”

Teambuilding

De medewerkers sloten de dag af met een teambuilding. Onderstaand team bleek uiteindelijk te beschikken over de beste mollenjagers. Zij gingen dan ook naar huis met de eerste trofee van het seizoen.

DEEL DIT ARTIKEL:

Close